Töltés

Debrecen - Felkészítés TÜV minősített hegesztő vizsgára

Tanfolyam kezdése: Frissítés...
Tanfolyam időtartama: Frissítés...
Tanfolyam vizsgadíja: Frissítés...
Tanfolyam ára: Frissítés...
Egyösszegű befizetés esetén: Frissítés...Jelentkezz!


Gyakorlati órák száma (tanműhelyben): 92 óra
Elméleti órák száma (tanteremben): 28 óra
Férőhelyeinek száma: Frissítés...
Képzés kimenete: Tanúsítvány
Jelentkezés feltételei:

Alapfokú iskolai végzettség (8 általános)
Alkalmasságot igazoló orvosi papír
Min. 18. életévét betöltöttVálasztható képzések
Fogyóelektródás aktív védőgázos ívhegesztés (CO2) 135
Wolframelektródás védőgázos ívhegesztés (AVI) 141
Fogyóelektródás ívhegesztés bevont elektródával 111


A tanfolyamhoz professzionális hegesztőgépeket is biztosítunk.

TÜV minősített hegesztő tanfolyamról bővebben

A tanfolyam során a tanulók megfelelő felkészítését cégünk biztosítja, azonban a vizsgáztatást egy erre a célra kijelölt akkreditált szervezet végzi. Oktatóink több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően a tanfolyam során folyamtosan monitorzzák a résztvevők egyéni képességeit, tudását és ügyességét. Ennek köszönhetően mindnki a már meglévő, korábbi tudásához mérten részesül a képzésben. Ez azt jelenti, hogy az sem probléma, ha korábban a tanuló nem foglalkozott hegesztéssel, oktatóink a vizsga idejére a megfelelő szintre hozzák tudását.


Fontos, hogy a tanfolyam végét lezáró vizsgára a tanuló csak akkor jelentkezhet, ha a gyakorlati óráknak legalább a 90%-án megjelent és részt vett.


Oktatóink sokéves tapasztalat alapján nem túl előnyös nagy létszámmal dolgozni egy ilyen tanfolyam során. Ezért, hogy a maximális szakmai minőséget nyújthassuk tanulóinknak, tanfolyamaink létszáma maximum 15 fő lehet. Minimum létszám 10 fő.


Amennyiben a tanfolyam végi vizsga elsőre nem sikerülne, akkor természetesen van pótviszga lehetőség. Szerencsére erre ritkán van szükség, hiszen oktatóink mindenkire egyénileg szabják a gyakorlati vizsgát.


A tanfolyam során mi biztosítjuk tanulóink számára a következőket:

 

 - védőfelszerelések

 - professzionális munkagépek

 - gépek esetleges pótalkatrészei

 - huzal, AWI pálca

 - védőgázok (Argon, Co2)

 - kiegészítő eszközök (kalapács, satu, flex, köszörű, stb.)

 - elméleti oktatáshoz szükséges tananyagok

A tanúsítás menete

 

1. A minősítés (vizsgálat):

Az előre meghirdetett vizsgaidőpontban a minősítést, ami tartalmazza a gyakorlati és az elméleti részt is. Magát a vizsgálatot kinevezett szakértő végzi el. Az elméleti vizsgán szereplő feladatokat a szakértő felügyelete mellett a vizsgázók önállóan oldják meg. Erre a vizsga megkezdésekor kihirdetett időkeret áll rendelkezésre.


Ez egy
tesztlap kitöltése esetében 20 perc. Az idő lejárta után az értékelő szakértő összegyűjti a válaszlapokat.

Cégünk a vizsgázó hallgatók vizsgára jelentkezési lapjának kitöltésével kötelezettséget vállalt arra, hogy a helyszínen biztosítja a minősítő vizsga lefolytatásához szükséges gépeket, berendezéseket, engedélyezett vizsgahelyet, alapanyagokat, hozaganyagokat és segédanyagokat valamint a megfelelő utasításokat (WPS, BPS).

Ha az előírt feltételek nem
teljesülnek, akkor a minősítést végző szakértő jogosult a vizsga megszakítására. Ilyen esetekre cégünk vizsgagaranciát vállal. A vizsgázóknak hivatalos dokumentummal (pl.: személyi igazolvány) igazolniuk kell személyazonosságukat.

2. Sikeres vizsga esetén a tanúsítvány kiadásának a menete:

A szakértő által hivatalosan rögzített eredmények kiértékelésre kerülnek. Minden követelmény teljesülése estén a GranSol Akadémia kiállíttatja a megfelelő tanúsítványt az erre jogosult vizsgaközponttal. Az érvényességi tartomány és az érvényességi idő az alapul vett

szabványnak és az érvényes jogszabályoknak felel meg.

3. Közzététel:

A kiadott tanúsítványokról a GranSol Akadémia és a vizsgaközpont nyilvántartást vezet. A tanúsítás ténye felsorolásszerűen nyilvánosságra hozható.

4. Jelentési kötelezettség:

Cégünknek minden a tanúsított termékkel kapcsolatos kifogást, valamint az ezzel kapcsolatos helyesbítő intézkedést dokumentálnia kell és ezeket az információkat a tanúsító számára elérhetővé kell tennie.Elérhetőségek:Jelentkezz!
Az oldal tetejére!